Квасоля на сухе зерно Кідні червона МАКСІ (10 пачок) 20г ТМ ВЕЛЕС
Квасоля на сухе зерно Кідні червона МАКСІ (10 пачок) 20г ТМ ВЕЛЕС
138 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
883495
Опис
Квасоля має насичений і рівний темно-фіолетовий колір. Дводольні рослина, це означає, що у зародка є дві бічні сімядолі. Корінь стрижневий, проникає на глибину більше 1 м, на ньому утворюється численні бульб. Справжні листя трійчасті,, прості. Кожен листочок 6-15 3-11 см завдовжки і см шириною. Квітки білі, рожеві або пурпурні приблизно 1 см в довжину, за будовою 5-пелюсткові. Утворені стручки - пурпурові, досягають розмірів 8-15 см в довжину, 1-1,5 см в ширину.
Квасоля Кідні пурпурова багата білком, вуглеводами та харчовими волокнами. Вона прекрасне джерело заліза, калію, селену, молібдену, тіаміну (вітамін В1), вітаміну В6 і фолієвої кислоти. Суху квасоля потрібно зберігати в прохолодному сухому місці. Після варіння квасоля стає світло-червоного. Її тонка шкірка і багатий аромат - відмінні властивості для приготування квасолевих супів і страв з овочами і мясом. Час варіння після замочування 60-70 хвилин. Вона має яскраво виражений багатий смак і злегка зернисту текстуру.
Квасоля Кідні пурпурова багата білком, вуглеводами та харчовими волокнами. Вона прекрасне джерело заліза, калію, селену, молібдену, тіаміну (вітамін В1), вітаміну В6 і фолієвої кислоти. Суху квасоля потрібно зберігати в прохолодному сухому місці. Після варіння квасоля стає світло-червоного. Її тонка шкірка і багатий аромат - відмінні властивості для приготування квасолевих супів і страв з овочами і мясом. Час варіння після замочування 60-70 хвилин. Вона має яскраво виражений багатий смак і злегка зернисту текстуру.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії