Автоклав електричний синій великий, на гвинту 30л (заг. H=70см, роб. H=45см D=35см) ТМ ХАРКІВ

Автоклав електричний синій великий, на гвинту 30л (заг. H=70см, роб. H=45см D=35см) ТМ ХАРКІВ

Автоклав електричний синій великий, на гвинту 30л (заг. H=70см, роб. H=45см D=35см) ТМ ХАРКІВ від компанії Фортеця - фото 1
7 167 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
92614

Опис

Автоклав призначений для консервування у домашніх умовах мясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази (що дозволяє заощадити час та енергоресурси), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів та загибель хвороботворних бактерій.


Технічні дані :

Місткість - 0.5 л-20 банку., 1 л.-12 банок
Максимальний робочий тиск – 3,5 амтівки.
Габарити:
Висота - 700 мм
Ширина – 350 мм
Маса – 21 кг
Потужність – 2,2 кВт
Напруга – 220 Вт
Автоклав харківського виробництва.

Коплектація:

градусник
монометр
ніпель
спускний клапан

Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка)

Комплектація автоклаву:

Манометр
Притискний механізм
Циліндричний корпус
Ніпель
Термометр
Кришка
клапан запобіжний
Гвинт
Паспорт

Для зручності використання при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!
Підготовка до роботи:
Встановити манометр
Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом та встановити термометр
Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільну тканину (мішковину, джинс)
Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не перекладаються.Банки не повинні мати тріщин та бульбашок повітря у склі, інакше вони будуть лопатися!
Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см.
Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) і на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметичність автоклава є обовязковою!
Процес приготування в електричному автоклаві:
Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125