Лікування шлунково-кишкового та печінки Кислота молочна 100мл ТМ O. L. KAR

Лікування шлунково-кишкового та печінки Кислота молочна 100мл ТМ O. L. KAR

Лікування шлунково-кишкового та печінки Кислота молочна 100мл ТМ O. L. KAR від компанії Фортеця - фото 1
38 ₴
Мін. сума замовлення 150 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
844562
Виробник
O.L.KAR

Опис

Молочна кислота являє собою сиропоподібну безбарвну або злегка жовтувату рідину кислого смаку зі слабким специфічним запахом. Містить 37,5% молочної кислоти і 2,5% ангідриду молочної кислоти. Змішується в будь-яких співвідношеннях з водою, спиртом, ефіром і гліцерином. Розфасовують по 10, 50, 100, 250, 500, 1000 мл у флакони з темного скла чи поліетилену.
Застосування та дозування
Застосовують всередину молочну кислоту 40% для профілактики та лікування запалення кишечника, гастритів із зниженою секреторною функцією, тимпанії у жуйних тварин, а також при метеоризмі та при гострому розширенні шлунку як засіб, що сприяє розслабленню сфінктерів, в наступних дозах на одну тварину:
коням – 5-35 мл,
великій рогатій худобі – 8-40 мл,
вівцям – 1,5-7,5 мл,
свиням – 0,5-7,5 мл,
собакам – 0,2-2,5 мл,
лисицям і песцям – 0,7-2,5 мл задають у водному розчині не більше 2% концентрації.
При трихомонозі великої рогатої худоби піхву зрошують 1% водним розчином. При виразкових ураженнях шкіри і слизових оболонок застосовують як припікаючий засіб у вигляді 10-40% розчинів. Для підвищення несучості курей-несучок застосовують в дозі 0,5 мл 40% концентрації на 1 кг корму (500 мл на 1 тону корму) протягом 3 місяців поспіль. Для дезінфекції повітря в інкубаторах, пташниках, телятниках та інших тваринницьких приміщеннях у присутності птиці та тварин застосовують у формі аерозолю (розпорошують 20% кислоту) в дозі 15-20 мл/м3.
Протипоказання
Гастрити з підвищеною секреторною функцією, мокнучі виразки, туберкульоз, гостра ниркова недостатність.
Застереження
Продукцію від тварин і птиці після застосування препарату можна використовувати без будь-яких обмежень.
Зберігання
Сухе, темне місце в герметичній тарі при температурі не вище 20 °С.
Термін придатності – 1 рік з дати виготовлення.